Alle categoriëen

Informatie

Weekkalenders met schild

Onze weekkalender, de klassieker onder de kalenders! Bijna iedereen heeft er wel ééntje thuis hangen. En wat is er nou mooier dan dat het een kalender is met uw reclame uitingen? Bij mooiekalenders kunt u de perfecte weekkalenders bestellen als relatiegeschenk voor uw relaties of als promotie materiaal. Aangezien u dagelijks onder de aandacht komt bij uw doelgroep is deze kalender een zeer sterk marketingmiddel.

Deze kalender biedt veel ruimte voor verdere personalisatie. Uw merk kan perfect weergegeven worden en elke pagina is aanpasbaar. Hierdoor kunt u veel informatie overbrengen zonder dat het overweldigend is.

Weekkalender-standaard-zondag-maandag
vanaf 100 ex.

Weekkalenders standaard

De kalender voldoet aan de formaten van een brievenbuspakje en daarom ideaal om te versturen.

Formaat 21 x 34 cm

Weekkalender-XL-zondag-maandag
vanaf 100 ex.

Weekkalender XL

Deze weekkalender is vanwege zijn grote formaat uitermate geschikt voor veel reclame.

Formaat 24 x 38 cm


KALENDERS

Bestellen is bij ons heel gemakkelijk! Dankzij onze nieuwe webshop kunt u in enkele klikken een kalender bestellen die helemaal is zoals u dat wenst. Uiteraard zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor vragen over onze producten en krijgt u altijd een passend advies. De meeste kalenders zijn te koop in een budgetvriendelijke, een standaard en in een luxe versie. Er is dus altijd iets passend te vinden.